Energideklaration Brf Malmö

Skandek AB erbjuder professionelt utförda och kostnadseffektiva energideklarationer & OVK-besiktningar i Malmö och omnejd. Kontakta oss för prisuppgift och övrig information. 

Energideklaration BRF Malmö: bostadsrätsföreningen Jämlikheten är en medelstor förening med 160 lägenheter i centrala Malmö. Byggnaderna, som är från 1955, uppvärms med hjälp av fjärrvärme. Ventilationssystemet är mekanisk frånluft utan återvinning. Föreningen har gemensamhetsabonnemang vilket gör det intressant att titta på en eventuell investering i solceller. Med gemensamhetsabonnemang kan hela föreningens användning av el (fastighetsel, verksamhetsel och lägenhetsel) indgå i dimensioneringen av solceller. Eventuella laddstolpar bör också inkluderas i dimensioneringen av anläggningen. 
Energideklaration pris, OVK-besiktning pris: vänligen skicka offertförfrågan till oss. Vi lovar att du får en offert med fast låg pris inom 24 timmar.
Kombinerad energideklaration och OVK-besiktning: våra experter kan utföra energibesiktningen och OVK kontrollen på en och samma gång till ett mycket föremånligt pris!

 

Energideklaration Brf i Malmö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *