Energideklaration i Mariastaden

Energideklaration av radhus i Mariastaden i Helsingborg. Många hus i Mariastaden är konstruerade med enstegstätade, odränerade träregelväggar. Systemet utvecklades i Tyskland i samband med energikrisen på 1970-talet. I Sverige började man använda det på träregelväggar och nybyggnationer på 1980-talet. Efterföljande har problem med fuktskador upptäckts i många nybyggda hus. Läs mera om energideklaration Helsingborg

energideklaration Helsingborg

Skandek AB

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant OVK besiktning och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens.

Vi är inget förmedlingsföretag och jobbar helt utan fördyrande mellanhänder. Hos oss är det samma person som som hjälper dig:  från första kontakten till det slutförda uppdraget. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *