Energideklaration Malmö – Lund – Helsingborg

Kombinerad energideklaration och OVK besiktning (obligatorisk ventilationskontroll).
Energi- och ventilationsexpert Jonas Helmfrid “in action” på taket av möbel-varuhuset ILVA i Malmö. Bakom ILVA skylten finns två MEGAstora FTX-aggregat som förser byggnaden med värme, kyla och frisk luft.

energideklaration i Malmö
OVK besiktningsman Jonas Helmfrid “in action”.

Skandek AB

Med korta beslutsvägar och en minimal administration kan vi lägga all fokus på kunden och samtidigt erbjuda energideklarationer och OVK besiktning till ett mycket förmånligt pris.

Vi är inget förmedlingsföretag och jobbar helt utan fördyrande mellanhänder. Hos oss är det samma person som som hjälper dig:  från första kontakten till det slutförda uppdraget. 

Vi har den högsta certifieringsbehörigheten K och energideklarerar alla typer av fastigheter, från koja till slott, med samma omtanke och entusiasm. Läs mera om energideklaration Malmö – Lund – Helsingborg på vår systersida.

Våra duktiga energiexperter har energideklarerat och utförd OVK-besiktningar i mer än 10 000 byggnader i hela Skåne och lämnat kostnadseffektiva åtgärdsförslag, med korta pay off-tider, som ger stora energibesparingar. Vi är medlemmer i FUNKIS funktionskontrollanterna i Sverige. Vi är främst verksamma i Malmö, Lund och Helsingborg men försummar inte övriga Skåne och den underbara Skånska landsbyggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *