Säng till 1 500 000 kr och energideklaration

Energideklaration i Lund. Lokalfastighet med vitvaror och sängar – totalt ca 1 400 m2. Hos Blomsterberg sängar kan man köpa en Hästens säng til 1 500 000 kr. Jag fick provligga  och JA – den är fantastisk skön att ligga i!  

Lund är en viktig del av vårt upptagningsområde. Vi är specialister i OVK besiktningar och energideklarationer. Varför inte prova vår kombinerade energideklaration och OVK besiktning som är en mycket populär tjänst. Energibesiktningen och OVK kontrollen sker på en och samma gång –  smidigt och kostnadseffektivt. Vänligen kontakta oss för information och prisuppgifter. Läs mera om energideklaration Lund.

energideklaration Lund

Skandek AB

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant OVK besiktning och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *