Energideklaration Bostadsrätt Malmö

Skandek AB – Malmö

Behöver du hjälp med energideklaration i din Bostadsrätt? Vi erbjuder energibesiktning och obligatorisk ventilationskontroll såväl som rengöring och injustering av ventilationssystem. Skandek AB:s energiexperter och funktionskontrollanter har många års erfarenhet. I samband med ventilationsbesiktning kan vi uppdatera en befintlig energideklaration.

Skandek AB erbjuder kostnadseffektiva energideklarationer och OVK besiktning i Malmö. Varför inte prova vår kombinerade OVK besiktning och energideklaration där ventilationskontrollen och energibesiktningen sker samtidigt. Denna tjänst erbjuder vi till ett mycket förmånligt pris. Offert med fast låg pris inom 24 timmar.


Brf Beritsholm 10 är en välskött bostadsrättsförening i Malmö. Föreningen har ett gemensamhets-abonnemang och är därmed väl förberedd för nyinstallation av solceller – ca 175 m2 motsvarande 26 000 kWh/år. Värmesystemet är fjärrvärme i kombination med frånluftsvärmepumpar för återvinning av ventilationsluften. Fastigheten har en liten energianvändning. Nybyggnadsåret är 1944 och föreningen disponera över 21 lägenheter. Läs mer om: energideklaration i Malmö

Skandek AB grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Bolaget präglas av en stark förankring i Skåne. Med korta beslutsvägar och en pytteliten administration kan vi lägga al fokus på våra kunder och samtidigt erbjuda energideklaration och OVK besiktning till ett mycket föremånligt pris. För oss är det allt avgörande att leverera energideklarationer och OVK-besiktningar med en kvalitet utöver det vanliga.

energideklaration bostadsrätt malmö