OVK-besiktning och energideklaration i Helsingborg

Behöver ni hjälp med energideklaration och ventilationskontroll? Vi är experter inom energi och ventilation. Vi vägleder och assistera byggnadsägare i Helsingborg och närliggande kommuner. Vänligen kontakta oss – ni får offert med fast låg pris inom 24 timmar. Vi är skånes trevligaste besiktningsmän.

Skicka offert Kontakta oss

OVK-besiktning i Helsingborg, Lund, Malmö

Energideklaration & OVK-besiktning i Helsingborg och omnejd

Vi erbjuder professionellt utförda och kostnadseffektiva besiktningar för din bostadsrättsförening (Brf) eller annan fastighet i Helsingborg och grannkommuner.

Våra trevliga och hjälpsamma besiktningsmän har den högsta behörigheten att utföra energideklaration och OVK-besiktning i din fastighet. Varför inte prova vår kombinerade OVK-besiktning och energideklaration där energibesiktningen och ventilationskontrollen sker samtidigt och till ett mycket attraktivt pris.

Läs mer om: OVK-besiktning
Lär om: energideklaration

Kostnadseffektiv och flexibel besiktning för BRF Bostadsrätt & kommerciella byggnader.

Leter du efter en hjälpsam, erfaren & pålitlig certifierad energiexpert och/eller OVK besiktningsman, så är du välkommen att kontakta oss. Sedan 2008 har våra duktiga experter utförd energideklaration och OVK kontroll i mer än 10 000 byggnader i Skåne Län. Vi är verksamma i Helsingborg, Landskrona, Höganäs, Ängelholm, Klippan, Bjuv, Åstorp, Svalöv och Kävlinge. 

Energideklaration i Helsingborg

I Boverkets databas kan man söka efter befintliga energideklarationer och kostnadsfritt få en kort sammanfattning med e-post. Byggnadsägare har möjlighet att beställa hela energideklarationen och få den skickad som pdf-fil. Tjänsten är kostnadsfri.

Våra besiktningsmän i Helsingborg

Skandek AB´s egna besiktningsmän hantera din energideklaration och OVK-besiktning från början till slut.  Vi ät kapabla att utföra energibesiktning och OVK-kontroll samtidigt. Vår behörighet gällar alla typer av byggnader och ventilationssystem: Brf Bostadsrätt, flerbostadshus, hyreslägenheter, kommersiella fastigheter, kommunala och statliga fastigheter. Vi har en trygg och säker nyckelhantering och kan även vara behjälpliga med aviseringslappar. Under besiktningens gång avhjälper vi mindre fel och brister.

OVK-Skåne i Helsingborg – varför anlita oss?

 • Vi garantera en trygg och säker nyckelhantering
 • Vi avhjälper mindre fel och brister i ventilationssystemet under besiktningens gång
 • Hjälp med framtagning av energistatistik & andra relevanta dokument
 • Aviseringslappar
 • Certifierade energiexperter & sakkunniga funktionskontrollanter OVK
 • Möjlighet till OVK-besiktning och energideklaration samtidigt.
  OVK-kontrollen och energibesiktningen sker på en och samma gång.  
 • Konsultansvarsförsäkring hos Trygg Hansa som uppfyllar branschkraven ABK09
 • Vi är specialister i att reda ut vad som orsakar en dålig inomhusmiljö samt de problemer som kan uppstå på grund av fukt & undermålig ventilation
 • Vi har mänga nöjda kunder och särdeles goda referenser

Energideklaration i Helsingborg

 

 

Swedac ackreditering energideklarationer

energideklaration i Helsingborg - Kiwa certifiering

OVK-besiktning i Helsingborg - vi är medlemmer i FUNKIS

 

 

Våra energiexperter har utfört energibesiktning och OVK-kontroll i mer än 10 000 byggnader i Helsingborg, Lund, Malmö och övriga Skåne Län.

Skandek AB