Energideklaration Helsingborg

Beställ energideklaration

Avsikten med energideklarationen är att understödja en effektiv energianvändning och säkerställa ett bra inomhusklimat i våra byggnader. Energideklarationen beskriver hur effektivt ett hus är ur energisynpunkt. Ett bra värde på energiprestandan ger signaler om en välskött byggnad.
Skandek AB:s egna certifierade energiexperter bistår med energideklaration av byggnader i Helsingborg. Vi är inget förmedlingsföretag och jobbar helt utan kostsamma mellanhänder. Hos oss är det samma person som hjälper dig, från första kontakten till det slutförda uppdraget. 

Skicka offert Kontakta oss

OVK-besiktning Helsingborg

OVK-besiktning Helsingborg

Beställ OVK-besiktning

Ett rent och vältrimmad ventilationssystem är oerhörd viktigt för inomhusmiljön och energianvändningen. En smutsig och felaktig injusterad ventilationsanläggning förbrukar onödigt mycket energi och kan enligt experterna framkalla allergiska reaktioner, huvudverk och irriterande slemhinnor. För höga eller för låga luftflöden har en negativ inverkan på energibehovet och inomhusklimat. Våra duktiga ventilationsexperter står till tjänst med, OVK-besiktning, injustering och ventilationsrengöring.

OVK besiktning och energideklaration: en smart kombination

Varför inte prova vår kombinerade energideklaration och OVK besiktning i Helsingborg? Våra duktiga besiktningsmän kan utföra energibesiktning och OVK kontroll samtidigt – till ett särdeles attraktivt pris. 
Skandek AB:s egna besiktningsmän hantera din energideklaration och ventilationsbesiktning från början till slut. Vår behörighet dessutom gäller för alla typer av byggnader, ventilationssystem, kyla och system.

Vad kostar en energideklaration i Helsingborg?

Priset på en energideklaration i Helsingborg är beroende av antalet byggnader och komplexitet. För en normalstor villafastighet tar vi 1 975 inkl. moms. Flerbostadshus och lokalfastigheter från 3 500:- exkl. moms. Vi lämnar offert med fastpris garanti. Med andra ord: inga övriga kostnader tillkommer. 

Uppdatering av giltig energideklaration

I samband med OVK, ventilationskontroll och injustering av luftflöden, kan vi erbjuda att uppdatera en redan gällande energideklaration. Det vill säga att ni får en helt ny deklaration med 10 års giltighetstid. 

Boverkets energideklaration

I Boverkets databas Gripen kan man söka efter befintliga energideklarationer och kostnadsfritt få en kort sammanfattning med e-post. Byggnadsägare kan i själva verket beställa hela energideklarationen och få den skickad som pdf-fil. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri.

Skandek AB:s experter 

Skandek AB´s egna besiktningsmän tar hand om din energideklaration och ventilationskontroll på bästa sätt. Vi är flexibla och hjälpsamma och har ett gott humör.
Vi erbjuder en trygg och säker nyckelhantering och är 
även behjälpliga med aviseringslapper och framtagning av energistatistik. Våra erfarna besiktningsmän har utförd kostnadseffektiva energibesiktningar och OVK besiktningar i mer än 13 000 fastigheter i Skåne Län. Vi är främst verksamma i Helsingborg men försummar inte den underbara Skånska landsbygden. 

Skandek AB – varför anlita oss?

  • Vi garantera en trygg och säker nyckelhantering
  • Vi avhjälper mindre fel och brister i ventilationssystemet under besiktningens gång
  • Hjälp med framtagning av aviseringslappar, energistatistik & andra relevanta dokument
  • Rengöring ventilation och injustering av luftflöden
  • Energideklaration i Helsingborg. Vår behörighet gäller alla typer av byggnader
  • Kombinerad ventilationsbesiktning och energideklaration.
  • Konsultansvarsförsäkring hos Trygg Hansa som uppfyllar branschkraven ABK09
  • Obligatorisk ventilationskontroll i Helsingborg
  • Skandek AB:s experter är specialister i att reda ut vad som orsakar en dålig inomhusmiljö samt de problemer som kan uppstå på grund av fukt & undermålig ventilation
  • Skandek AB har mänga nöjda kunder och förträffliga recensioner