OVK-besiktning och energideklaration i Helsingborg

Behöver ni hjälp med energideklaration och ventilationskontroll? Vi är experter inom energi och ventilation. Vi vägleder och assistera byggnadsägare i Helsingborg och närliggande kommuner. Vänligen kontakta oss – ni får offert med fast låg pris inom 24 timmar. Vi är skånes trevligaste besiktningsmän.

Skicka offert Kontakta oss

OVK-besiktning i Helsingborg, Lund, Malmö

OVK-besiktning i Helsingborg

Vi erbjuder professionellt utförda och kostnadseffektiva OVK-besiktningar för din bostadsrättsförening (Brf) eller annan fastighet i Helsingborg och grannkommuner. Vi kan även erbjuda rensning av kanaler, don och fläktar samt injustering av luftflöden. En felaktigt injusterad ventilationsanläggning förbrukar onödigt mycket energi.

Energideklaration i Helsingborg

Våra trevliga och hjälpsamma besiktningsmän har den högsta behörigheten att utföra energideklaration och OVK-besiktning i din fastighet. Varför inte prova vår kombinerade OVK-besiktning och energideklaration där energibesiktningen och ventilationskontrollen sker samtidigt och till ett mycket attraktivt pris.

Läs mer om: OVK-besiktning
Lär om: energideklaration

Uppdatering av gällande energideklaration

I samband med OVK besiktning och ventilationskontroll kan vi erbjuda att uppdatera en redan gällande energideklaration så att ni får en helt ny deklaration med 10 års giltighetstid.

I Boverkets databas kan man söka efter befintliga energideklarationer och kostnadsfritt få en kort sammanfattning med e-post. Byggnadsägare har möjlighet att beställa hela energideklarationen och få den skickad som pdf-fil. Tjänsten är kostnadsfri.

Kostnadseffektiv och flexibel besiktning för BRF Bostadsrätt & kommerciella byggnader.

Leter du efter en hjälpsam, erfaren & pålitlig certifierad energiexpert och/eller OVK besiktningsman, så är du välkommen att kontakta oss. Sedan 2008 har våra duktiga experter utförd energideklaration och OVK kontroll i mer än 10 000 byggnader i Skåne Län. 

Våra OVK besiktningsmän i Helsingborg

Skandek AB´s egna besiktningsmän hantera din energideklaration och OVK-besiktning från början till slut.  Vi ät kapabla att utföra energibesiktning och OVK-kontroll samtidigt. Vår behörighet gällar alla typer av byggnader och ventilationssystem: Brf Bostadsrätt, flerbostadshus, hyreslägenheter, kommersiella fastigheter, kommunala och statliga fastigheter. Vi har en trygg och säker nyckelhantering och kan även vara behjälpliga med aviseringslappar. Under besiktningens gång avhjälper vi mindre fel och brister.

Skandek AB – varför anlita oss?

 • Vi garantera en trygg och säker nyckelhantering
 • Vi avhjälper mindre fel och brister i ventilationssystemet under besiktningens gång
 • Hjälp med framtagning av energistatistik & andra relevanta dokument
 • Framtagning av aviseringslappar
 • Rensning av kanalar och injustering av luftflöden
 • Certifierade energiexperter & sakkunniga funktionskontrollanter OVK
 • Möjlighet till OVK-besiktning och energideklaration samtidigt.
  OVK-kontrollen och energibesiktningen sker på en och samma gång.  
 • Konsultansvarsförsäkring hos Trygg Hansa som uppfyllar branschkraven ABK09
 • Vi är specialister i att reda ut vad som orsakar en dålig inomhusmiljö samt de problemer som kan uppstå på grund av fukt & undermålig ventilation
 • Vi har mänga nöjda kunder och särdeles goda referenser

Energideklaration i Helsingborg

Swedac ackreditering energideklarationer

energideklaration i Helsingborg - Kiwa certifiering

OVK-besiktning i Helsingborg - vi är medlemmer i FUNKIS

Våra energiexperter har utfört energibesiktning och OVK-kontroll i mer än 10 000 byggnader i Helsingborg, Lund, Malmö och övriga Skåne Län.

Skandek AB