OVK-besiktning och energideklaration i Lund

Skal du fornya din energideklaration?  Efterfrågar stadsbyggnadskontoret en godkänd OVK ventilationskontroll?  Kan vi få grönt bolån? Hur är det med solceller och laddstolpar?  
Vi är experter inom energi och ventilation och hjälper byggnadsägare i Lund och närliggande kommuner. Ni får offert med fast pris skyndsamt och inom 24 timmar. Vi är skånes trevligaste besiktningsmän!

Skicka offert Kontakta oss

OVK-besiktning i Helsingborg, Lund, Malmö


OVK besiktning i Lund

En felaktigt injusterad ventilationsanläggning förbrukar onödigt mycket energi. Våra sakkunniga experter utför energibesiktningar och OVK kontroller i Lund, Eslöv, Staffanstorp och kringliggande orter. Vi har den högsta certifieringsbehörigheten K för energideklaration och OVK besiktning i alla typer av byggnader: bostadsrättsföreningar (brf), hyresfastigheter, lokalfastigheter, villafastigheter & kommersiella byggnader.

Energideklaration i Lund

Våra besiktningsmän är kapabla att utföra energideklaration och OVK-besiktning samtidigt – till ett mycket attraktivt pris. Prova gärna vår kombinerade OVK-besiktning och energideklaration som är mycket populär bland våra kunder. Energibesiktningen och OVK-kontrollen sker på en och samma gång. Kostnadseffektivt, tidsbesparande och oslagbar prissättning.

Uppdatering av gällande energideklaration

I samband med OVK besiktning och ventilationskontroll kan vi erbjuda att uppgradera en redan gällande energideklaration så att ni får en alldeles ny uppdaterad deklaration med 10 års giltighetstid. 

Boverket tillhandahåller en databas över registrerade energideklarationer. Databasen är delvis publik. Här kan vem som helst söka efter en energideklartion och få en kort sammanfattning. Byggnadsägare har möjlighet att beställa och få en befindlig energideklaration skickad med e-post.

Läs mer om: OVK-besiktning
Lär om: energideklaration

Kostnadseffektiv besiktning för BRF Bostadsrätt & kommerciella byggnader.

Behövar du efter en kompetent, händig & pålitlig certifierad energiexpert och/eller OVK besiktningsman, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra flittiga experter har utförd kostnadseffektiva energideklarationer och OVK kontroller i mer än 10 000 fastigheter i Skåne Län. Vi är främst verksamma i Lund, Eslöv, Kävlinge, Staffanstorp, Lomma men försummer inte den underbara Skånska landsbyggden. 

Våra OVK experter i Lund

Skandek AB´s egna besiktningsmän tar hand om din energideklaration och OVK besiktning på bästa sätt.
Vi är flexibla och hjälpsamma och har ett gott humör. Vi erbjuder en trygg och säker nyckelhantering och är
även behjälpliga med aviseringslapper och framtagning av energistatistik.

Skandek AB – varför kontakta oss?

 • Vi tillhandahåller en trygg och säker hantering av nycklar
 • Hjälp med att rätta till mindre fel under besiktningens gång
 • Aviseringslapper
 • Kanalrensning och injustering
 • Hjälp med framtagning av energistatistik & övriga relevanta handlingar
 • Möjlighet till OVK-besiktning och energideklaration samtidigt.
  OVK kontrollen och energibesiktningen sker på en och samma gång.  
 • Konsultansvarsförsäkring ABK09 hos Trygg-Hansa som uppfyllar branschkraven 
 • Mycket goda referenser
 • Vi är specialister i at reda ut vad som orsakar en dålig inomhusmiljö

energideklaration och OVK-besiktning i Lund

Swedac ackrediteringenergideklaration i Lund - Kiwa certifiering

OVK-besiktning Lund - vi är medlemmer i FUNKIS

Våra energiexperter har utfört energibesiktning & OVK-kontroll i mer än 10 000 byggnader i Helsingborg, Lund, Malmö & övriga Skåne Län.

Skandek AB