Skandek AB i Lund

Ett välskött värme- och ventilationssystem är “guld värt”. Våra experter står till tjänst med energideklaration i Lund, ventilationskontroll, OVK besiktning, injustering och ventilationsrengöring

Skicka offert Kontakta oss

OVK-besiktning i Lund

OVK besiktning Lund

Ett välfungerande ventilationssystem är viktigt för inomhusmiljön och energianvändningen. 
För höga eller för låga luftflöden har en negativ inverkan. En smutsig och felaktig injusterad ventilations-anläggning förbrukar mycket energi och kan framkalla allergiska reaktioner, huvudverk och torra slemhinnor för de boende och anställda. Har du frågor om den obligatoriska ventilationskontrollen eller önskar att boka en OVK besiktning i Lund? Kontakta våra ventilationsexperter.

Energideklaration Lund

Vi garanterar att du får en energideklaration som kan sänka din energianvänding och minska dina kostnader utan att tumma på det viktiga inomhusklimatet. Hos oss är det den erfarna energiexperten, som med all sin kunskap, hanterar energibesiktningen från början till slut. Vi har den högsta certifieringsgraden “kvalificerad”. Har du frågor om energikontrollen eller önskar att boka en energideklaration i Lund? Kontakta våra energiexperter.

Energideklaration och OVK besiktning Lund – en smart kombination

Våra besiktningsmän är kapabla att utföra energikontroll och OVK besiktning samtidigt – till ett mycket attraktivt pris. Prova gärna vår kombinerade OVK och energideklaration som är mycket populär bland våra kunder. Energibesiktningen och ventilationskontrollen sker på en och samma gång. Att anordna kombinerad energideklaration och OVK besiktning är  tidsbesparande och kostnadseffektivt. Vi kan därför erbjuda denna tjänst till ett mycket tilltalande pris.
Skandek AB är dessutom behjälplig med kanalrensning, rengöring och injustering av ventilationssystem.  

Uppdatering av gällande energideklaration

I samband med OVK och ventilationskontroll kan vi erbjuda att uppgradera en redan gällande energideklaration. Ni får en alldeles ny uppdaterad deklaration med 10 års giltighetstid. Boverket tillhandahåller en databas över registrerade deklarationer. Databasen är delvis publik. Här kan vem som helst söka efter en energideklartion och få en kort sammanfattning. Byggnadsägare har möjlighet att beställa och få en befindlig energideklaration skickad med e-post. Läs mera om: energideklaration bostadsrätt, energideklaration villa.

Skandek AB:s experter 

Skandek AB´s egna besiktningsmän tar hand om din energideklaration och ventilationsbesiktning på bästa sätt. Vi är flexibla och hjälpsamma och har ett gott humör.
Vi erbjuder en trygg och säker nyckelhantering och är 
även behjälpliga med aviseringslapper och framtagning av energistatistik. Våra erfarna besiktningsmän har utförd kostnadseffektiva energibesiktningar och OVK kontroller i mer än 10 000 fastigheter i Skåne Län. Vi är främst verksamma i Lund men försummer inte den underbara Skånska landsbyggden. 

Skandek AB – varför kontakta oss?

 • Vi tillhandahåller en trygg och säker hantering av nycklar
 • Mindre fel och brister rättas till under besiktningens gång
 • Energideklaration i Lund. Vår behörighet gällar alla typer av fastigheter
 • Framtagning av aviseringslapper
 • Kanalrensning, rengöring och injustering
 • Hjälp med framtagning av energistatistik & övriga relevanta handlingar
 • Möjlighet till OVK och energibesiktning samtidigt.  
 • Skandek AB har konsultansvarsförsäkring ABK09 hos Trygg-Hansa som uppfyllar branschkraven 
 • Mycket goda referenser
 • Vi är specialister i at reda ut vad som orsakar en dålig inomhusmiljö och hög energianvändning
 • OVK besiktning i Lund
 • Trimning av ventilationssystem

energideklaration i Lund

Swedac ackrediteringenergideklaration i Lund - Kiwa certifiering

OVK-besiktning Lund - vi är medlemmer i FUNKIS

Våra energiexperter har utfört energibesiktning & ventilationskontroll i mer än 10 000 byggnader i Helsingborg, Lund, Malmö & övriga Skåne Län.

Skandek AB